English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Temmuz 2016 Cumartesi

Minecraft Better PvP "Fair-Play" Mod [1.10.2/1.9.4/1.8.9/1.7.10] [Forge]

 Merhaba arkadaşlar bugün sizlere minecraft better pvp mod paylaştım bu modu çok seveceksiniz iyi oyunlar .






















Mod Yapımcısı : xaero96
avatar


Mod Açıklamsı : xaero96

TÜRKÇE ÇEVİRİLİ :

Bu mod Copyright © xaero96 ve yazarın fikri mülkiyet olduğunu. Bu sürece onun değiştirilmemiş, düzenlenmemiş formda kalır gibi kişisel, özel kullanım haricinde hiçbir koşulda çoğaltılamaz olabilir. Bu önceden yazılı izni olmadan herhangi bir web sitesinde yer ya da başka halka dağıtılamaz. Başka herhangi bir web sitesinde veya herhangi bir kamu ekranın bir parçası olarak bu mod kullanılması kesinlikle yasaktır ve telif hakkı ihlali. Bu mod kullanarak video yapmak için izin verilir. Bunu kullanarak sizin modpacks içinde sürece PMC mod sayfasına bir bağlantı sağlamak ve bunu kar yok gibi İZİN edilir. Bu mod PVP veya hayatta kalma / hardcore için da kullanılabilir Minecraft için yararlı özellikleri bir sürü ekler. Mod bir ekler tamamen özelleştirilebilir GUI arayüzüne sistemi de, çeşitli oluşur , özelleştirilebilir arayüzler böyle bir minimap, zırh durumu, iksir durumu vb Aynı zamanda oyunu daha rahat yapabilir yararlı keybinds bir çok ekler olarak. 


İNGİLİZCE (ENGLİSH) :

This mod is Copyright ©xaero96 and is the intellectual property of the author. It may be not be reproduced under any circumstances except for personal, private use as long as it remains in its unaltered, unedited form. It may not be placed on any web site or otherwise distributed publicly without advance written permission. Use of this mod on any other website or as a part of any public display is strictly prohibited, and a violation of copyright. You are allowed to make videos using this mod. Using it in your modpacks is ALLOWED as long as you provide a link to PMC mod page and you do not profit from it. 

This mod adds a whole bunch of useful features to Minecraft that can be used either for PVP or for survival/hardcore. The mod adds a fully customizable GUI interface systemwhich consists of various, also customizable, interfaces such as a minimap, armour status, potion status etc. It also adds a lot of useful keybinds that can make your game even more convenient.






tanımlanmamış

tanımlanmamış






Kurulum Kılavuzu 
  • en az bir kez mod yüklemek için gidiyoruz Minecraft sürümünü başlatın. 
  • İndir Minecraft Forge: http://files.minecraftforge.net 
  • gerekli Minecraft versiyonu (1.10.2, 1.9.4, vb) için tavsiye edilen yükleyiciyi indirin ve çalıştırın. Bu Forge kullanarak ilk kez bu Minecraft istemcisi yeni bir "Demirci" profili oluşturmanız gerekir. "Sahte" profili düzenlemek gerekecek size hangi Forge sürümünü değiştirmek için. 
  • en az bir kez "sahte" profili ile Minecraft başlatın. 
  • Şimdi, aşağıdaki download butonuna tıklayınız mod bir sürümünü seçin ve indirin. 5 saniye bekleyin ve sayfanın sağ üst köşesindeki "reklamı atlama" butonuna tıklayınız. 
  • git "C: / Users / KULLANICI / AppData / Roaming / Minecraft / mods" veya başka bir işletim sistemi üzerinde eşdeğer 've sadece orada indirdiğiniz jar dosyasını koymak için. 
  • minecraft istemcisi başlatın ve "sahte" profili kullanarak oturum açın. 
  • Hala çalışmak için mod alma sorun yaşıyorsanız, özel mesaj yoluyla bana ulaşın.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger