English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Haziran 2016 Cumartesi

Minecraft mxTune - a music mod that lets you play MML files


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bomba gibi bir mod paylaştım . Çok güzel olmuş eğer şarkı dinlemeyi yada çalmayı seviyorsanız bu mod tam size göre ben çok beğendim sizinde beğeneceğinizden eminim iyi oyunlar . mxTune'den sonra minecraft premiumlu skinleri paylaşacam iyi oyunlar .

















msTune

                             Bir tane resim bulabilimdim sadece artık idare edin .














Eşya yapılışları :


 Music PaperTubaMandolin

FluteBongosBalalaika
ClarinetPiano



NASIL KULLANILIR :

Yaratıcı modundan bazı Müzik Kağıt Kepçe veya kağıt dört adet ve bir mürekkep çuval onu zanaat
Müzik Kağıt hazırlama

ana elinizde Müzik Kağıt tutun ve sağ iletişim kutusunu açmak için hava tıklayın. Eğer bütün bir yığın basılı tutarsanız müzik aynı parça bir yığın oluşturacaktır. Üst metin kutusuna bir başlık girin ve yapıştırma veya orta metin kutusuna iyi biçimlendirilmiş MML yazın. ";" Bitti düğmesine MML uygun bir başlığı içermiyorsa girdiyseniz "MML @" etkinleştirmek ve ve virgül biten olmaz. MML gerçek zamanlı olarak ayrıştırılır ve hataları vardır o kaydedilemez. Hatalar kırmızı görünecektir. Bir hata tıklayın ve editörü imleç hatası hareket edecektir. MML hatasız ayrıştırır Eğer soldaki Oynat düğmesine MML çalmak için kullanılabilir. araçların bir seçim solda listelenir.
MML Basit Editör

Sac Müzik parçası haline Tamam ve madde değişiklikleri tıklayın.
Nota

Solo oyna

kapalı MML oynatmak için Müzik Notaları bir aletin envanter içine yerleştirilmelidir. Daha sonra gizlice ve Sağ Tıklama, bir enstrüman tutun. yuvaya Sheet Music yerleştirin ve envanter kapatın.
Balalaika Enstrüman Envanteri

enstrüman çalmak için, ana elinizde tutun ve sadece sağ havayı tıklayın veya "P" tuşuna basın.Oynarken taşımak mümkün olmayacaktır. çalınmasını durdurmak istiyorsanız, ESC tuşuna basabilirsiniz. bir enstrüman tutarken HUD ekranın sol üst köşesindeki başlık ve durumunu görüntüler. Bu, şu anda kodlanmış, ama HUD düzeni yapılandırmak mümkünse yapmak niyetinde.

PİYANO KULLANIMI :

Piyano Etkileşimleri. piyano el aleti gibi bir envanter GUI yoktur. bu dünyaya yerleştirmiş kez bu gibi çalışır

  1. Piyano Rack üzerinde Sheet Music yerleştirmek için, ana elinde Sac Müzik bir parça tutun ve sağ piyano tıklayın.
  2. piyano oturup, sağ ana elinizle tıklayın. raf üzerinde Sac Müzik parçası olmadığı sürece bir piyanonun başına oturup olamaz unutmayın. basın sol shift tuşu sökmek için. Sheet Music gizlice bir parça KALDIR ve sağ piyano tıklayın.
  3. piyano çalmak için orada rafa Sheet Music olmalı ve sizin sonra sağ oynamaya başlamak için piyano tıklayın piyano oturan gerekir.
Bu sadece son zamanlarda bu yeni blok aleti ekledi beri biraz adamcağız olacak. O bana mevcut sistemi gözden geçirmek ve daha temiz yapmak için gözden geçirmeniz gerekebilir fark yaptı. Çeşitli etkileşimleri bariz delikleri vardır. Eğer bunları bulabilirsiniz bakın.

BİR PARTİ İÇİN


Basın "J" oluşturmak veya varolan bir parti açmak için. yeni bir parti Eğer lider ve adını oluştur tıklatın kez listenin en üstünde olacak.
Partiyi oluştur

Parti HUD - liderler adıyla Üst Sol

bir parti katılın

herkes katılabilir böylece Taraflar şu anda güvenli değildir. Güvenlik daha sonra eklenecektir. müzik notası onların başının üzerine afiş ve onlara sağ tıklama ile bir oyuncu için bir parti bir görünüm katılmak için. Size liderler partiye katılmak için seçenek sunar bir iletişim kutusu ile sunulacak
Bir Parti Lideri
parti Katılmaya lideri sağ tıklayın.

Parti Dialog Üyelik
partiye katılmak için Evet'i tıklatın.

Katılım Grubu
Gruba hoşgeldin!

Jam için hazır mısınız !?
Grup üyeleri. Parti HUD üst sol unutmayın. liderler afiş bir yıldız vardır.

Liderler Parti Dialog
Liderler Parti Dialog (J açmak için). 2 üyesinin sağındaki küçük düğmeleri dikkat edin. lider (D) elete, ya da (L) eader için üye teşvik edebilir.

Üyeler Parti Dialog
Üyeler Parti Dialog (J açmak için)




MOD BİLGİ



Mod sürümü : 1.9


Mod yapımcısı : Aeronica































İndirme linkleri : MediaFire , Mega ve GoogleDrive
reklamları geçtikten sonra sayfalar yüklenecektir .

             

 Minecraft mxTune 

     MediaFire



Minecraft mxTune

         Mega





Minecraft mxTune
GoogleDrive






2 yorum:

Powered By Blogger